Retoriikan kesäkoulu Hämeenlinnan Verkatehtaalla 14.6.2012

Hämeenlinnan Verkatehtaalla järjestetään 14.6.2012 ainutlaatuinen retoriikan, vaikuttamisen ja puhetaidon seminaari, Retoriikan kesäkoulu. Ainutlaatuisen tapahtumasta tekee se, ettei aiemmin maassamme ole järjestetty nimenomaan tälle aiheelle omistettua korkealuokkaista koko päivän koulutustapahtumaa, jossa paikalla ovat alan suomalaiset huippunimet.Olen tapahtuman pääorganisaattori, kesäkoulun rehtori, ja olen Retoriikan kesäkoulusta todella innoissani. Yrittäjille, johtajille, päättäjille ja politiikan kentällä toimiville voidaan nyt tarjota aivan ylittämätön paketti vaikuttamistaitoja seitsemän huippupuhujan voimin.

Jotain tapahtuman luonteesta kertoo se, että puhujat ovat tulleet innostuneesti mukaan ja levittäneet itsekin ilosanomaa siitä, mitä tuleman pitää. Eivätkä puhujat ole keitä tahansa:

Juhana Torkki on tehnyt klassisen retoriikan Suomessa tunnetuksi kirjoillaan ja kommentoinneillaan mediassa. Hän kertoo Retoriikan kesäkoulussa, kuinka tullaan puhujamestariksi.

Katleena Kortesuo on hillittömän taitava tekstikirurgi, tietokirjailija ja koukuttavan kirjoittamisen ehdoton asiantuntija. Hän kertoo, kuinka tekstillä voi muuttaa maailmaa. (blogi)

Lauri Järvilehto on Esa Saarisen veroinen filosofian kansantajuistaja, luovan ajattelun ammattilainen. Hän selvittää, kuinka viestinnässä yhdistyvät järki, tunne ja intuitio. (blogi)

Anssi Tuulenmäki on yli-innovaatioaktivisti Aalto-yliopistosta. Tämä johtava innovaatioajattelija saarnaa uuden kirjansa aiheesta ja antaa kuulijoille luvan toimia eri tavalla.

Jari Parantainen on gurun maineeseen noussut tuotteistaja ja ahkera tietokirjailija, joka johdattaa osallistujat dollarisoinnin saloihin. (blogi)

Jussi Lähde, poliittisen vaikuttamisen harmaa eminenssi ja vanha kettu, kirjailija, viestinnän ammattilainen jne. paljastaa, miten vaalit voitetaan. (blogi)

Timo Soini, kansanedustaja, puoluejohtaja ja jytky kertoo oman tarinansa siitä, kuinka hänestä tuli puhuja. (ploki)

En aivan heti keksi, miten tällaisessa tapahtumassa puhujien kokoonpano voisi olla vielä jotenkin tätä innostavampi. (Täältä löydät vielä hieman laajemmat esittelyt puhujista.)

Aivan mahtavaa on, että puhujat ovat käärineet hihat ja kontribuoineet Retoriikan kesäkoulun sivuston blogiin, johon on ilmestynyt tähän mennessä kymmenen oivallista postausta retoriikasta ja retoriikan ympäriltä. Blogi antaa vähän esimakua siitä herkusta, jota 14.6. saadaan nauttia.

Tutustu Retoriikan kesäkoulun sivustoon, lue blogia, katso esittelyvideo (tuosta alta), tykkää tästä kaikesta Facebookissa ja levitä muutenkin sanaa! Ja miksipä sinä, työtoverisi ja ystäväsi ette osallistuisi tähän mahtavaan tapahtumaan? Osallistuminen maksaa tuiki kohtuullisen 400e (+alv 23%), ja ilmoittautuminen käy helposti täältä.

Kaiken muun hyvän lisäksi jokainen osallistuja saa lahjaksi vielä kaksi oivallista kirjaa: Katleena Kortesuon ja Jarkko Kurvisen Blogimarkkinointi (Talentum 2011) sekä Alexandre Havardin Hyvejohtajuus (Providentia 2009).

Ei siis kannata enää epäröidä. Ilmoittaudu nyt!

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>